Advertisement

mixed-men-and-women-posing-over-colorful-backgroun-2022-02-08-02-17-58-utc.jpg
Rectangle-32.jpg
Polygon-2.png
Rectangle-35.jpg
main_home_donat.png
Rectangle-34.jpg
Rectangle-33.jpg

LET'S TALK WITH

OUR TALENT

Bent u op zoek naar een effectieve manier om uw merk of diensten te promoten bij een gepassioneerde en doelgerichte groep reisliefhebbers? Zoek niet verder! Travelnerds biedt u een uniek platform om uw bedrijf te laten schitteren op een netwerk van gespecialiseerde reiswebsites.

Ons netwerk omvat een breed scala aan bestemmingen en reisthema’s, waaronder Duitsland.com, Griekenland.com, Spanje.com, Oostenrijk.com, Turkije.com, Engeland.com, Zwitserland.com, Maleisie.com, en vele anderen zoals Vliegtickets.com, Cruises.nl, Stedenreizen.nl, Busreizen.nl, Reis.nl, Skivakanties.nl, Vakantiewoning.nl, Vakantiewoningen.nl, Lastminutevliegtickets.nl, en Vakantie.net.

Elke website in ons netwerk is zorgvuldig ontworpen om bezoekers te voorzien van waardevolle informatie en inspiratie voor hun volgende reis. Dit maakt ons netwerk de perfecte plek voor uw advertenties, waar ze gezien worden door een gerichte groep van enthousiaste reizigers.

Voordelen van adverteren

Bereik uw ideale doelgroep op het juiste moment

Adverteren met Travelnerds betekent dat uw boodschap wordt getoond aan een toegewijde en geïnteresseerde doelgroep die specifiek op zoek is naar reisinformatie en -diensten. Hier zijn enkele redenen waarom adverteren op ons netwerk de ideale keuze is voor uw bedrijf:

 • Gericht bereik: Elke website in ons netwerk trekt bezoekers aan die specifiek geïnteresseerd zijn in de betreffende bestemming of het thema. Of het nu gaat om liefhebbers van skivakanties of cultuurliefhebbers die stedenreizen plannen, uw advertentie bereikt de juiste mensen.
 • Hoge engagement: Onze bezoekers zijn actief op zoek naar informatie en aanbiedingen, wat betekent dat ze meer betrokken zijn en waarschijnlijker zullen reageren op uw advertenties.
 • Diversiteit in opties: Wij bieden een verscheidenheid aan advertentieformaten en -stijlen aan, van banneradvertenties tot gesponsorde content, zodat u de aanpak kunt kiezen die het beste past bij uw marketingstrategie.
 • Succesverhalen en casestudy’s: Vele bedrijven hebben al succesvol geadverteerd op onze websites, wat resulteerde in verhoogde zichtbaarheid en verbeterde verkoopcijfers.

Door te kiezen voor Travelnerds als uw advertentiepartner, profiteert u van onze expertise en ons gerichte netwerk, waarmee u uw advertentie-inspanningen kunt maximaliseren voor de beste resultaten.

Advertentiemogelijkheden

Een divers aanbod voor uw unieke advertentiebehoeften

Bij Travelnerds begrijpen we dat elke adverteerder uniek is, met specifieke behoeften en doelen. Daarom bieden we een breed scala aan advertentiemogelijkheden over ons netwerk van reiswebsites. Ongeacht uw budget of campagnedoelstellingen, wij hebben de juiste oplossing voor u.

 • Banneradvertenties: Zichtbaar en effectief, deze advertenties zijn beschikbaar in diverse formaten en posities op onze websites, waardoor ze ideaal zijn voor het genereren van merkbekendheid.
 • Gesponsorde content: Vertel uw verhaal via op maat gemaakte artikelen die naadloos aansluiten op de inhoud van onze sites. Deze aanpak is perfect voor het bouwen van diepgaande relaties met onze lezers.
 • E-mailmarketing: Bereik onze abonnees direct via gesponsorde berichten in onze nieuwsbrieven, een geweldige manier om speciale aanbiedingen of productlanceringen te promoten.
 • Speciale promoties: Van wedstrijden tot exclusieve aanbiedingen, wij kunnen een campagne ontwikkelen die specifiek gericht is op uw doelgroep en marketingdoelen.
 • Social media partnerships: Benut onze aanwezigheid op sociale media om uw bereik te vergroten en interactie met potentiële klanten te stimuleren.

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over deze mogelijkheden en hoe we ze kunnen aanpassen aan uw specifieke wensen.

Doelgroepinformatie

Verbinden met de juiste doelgroep

Ons netwerk van reiswebsites trekt een divers publiek aan, bestaande uit reisliefhebbers van alle leeftijden en interesses. Hier is een overzicht van de doelgroepen die u kunt bereiken door te adverteren op onze platforms:

 • Demografische variëteit: Onze websites bereiken een breed spectrum van gebruikers, waaronder jonge avonturiers, gezinnen die op zoek zijn naar hun volgende vakantiebestemming, en ervaren reizigers met een voorliefde voor luxe en comfort.
 • Specifieke interesses: Of uw doelgroep nu geïnteresseerd is in stedentrips, skivakanties, exotische bestemmingen of budgetvriendelijke opties, onze gespecialiseerde websites trekken gebruikers aan die specifiek op zoek zijn naar deze ervaringen.
 • Hoge betrokkenheid: Bezoekers van onze websites zijn actief op zoek naar reisinformatie, tips, en aanbiedingen, wat zorgt voor een hoge mate van betrokkenheid met de content en advertenties.
 • Geografische spreiding: Hoewel onze websites zich richten op specifieke bestemmingen, trekken ze bezoekers aan uit verschillende landen, wat een uitstekende kans biedt voor merken die hun bereik internationaal willen uitbreiden.

Door te adverteren op ons netwerk, kunt u profiteren van deze diverse en betrokken doelgroepen, waardoor uw advertenties maximale impact hebben.

5. Tarieven en voorwaarden

Transparantie en flexibiliteit in ons aanbod

Bij Travelnerds zetten we ons in voor duidelijke en transparante communicatie over onze tarieven en voorwaarden. Ons doel is om samen te werken met adverteerders om effectieve campagnes te creëren die aan uw specifieke behoeften voldoen.

 • Concurrerende tarieven: Onze advertentietarieven zijn competitief en bieden een uitstekende waarde. Of u nu kiest voor een eenmalige plaatsing of een langdurige campagne, we hebben opties die passen bij verschillende budgetten.
 • Op maat gemaakte pakketten: We begrijpen dat elke adverteerder uniek is. Daarom bieden we de mogelijkheid om advertentiepakketten op maat samen te stellen die passen bij uw specifieke doelstellingen en budget.
 • Flexibele campagneduur: Van korte-termijn acties tot jaarlijkse campagnes, wij bieden de flexibiliteit om de duur van uw advertenties af te stemmen op uw marketingplanning.
 • Annuleringsbeleid: Wij bieden een redelijk annuleringsbeleid, zodat u met vertrouwen kunt plannen. Voor specifieke voorwaarden kunt u contact opnemen met ons salesteam.
 • Transparantie in resultaten: We bieden regelmatige rapportages en analyses om de prestaties van uw campagnes te volgen, zodat u geïnformeerde beslissingen kunt nemen over toekomstige advertenties.

Neem voor gedetailleerde informatie over tarieven en pakketopties contact op met ons salesteam. Wij zijn er om u te helpen een advertentieplan te ontwikkelen dat aan al uw wensen voldoet.

6. Contactinformatie

Neem contact op en begin vandaag nog met adverteren

Heeft u interesse om te adverteren op een van onze reiswebsites, of wilt u meer weten over onze advertentiemogelijkheden? Ons toegewijde team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en samen met u de perfecte advertentiestrategie te ontwikkelen.

 • E-mail ons: Stuur uw vragen of verzoeken naar adverteren@travelnerds.com. Ons team reageert doorgaans binnen één werkdag.
 • Bel ons: Voor direct contact kunt u ons bellen. Onze kantooruren zijn van maandag tot vrijdag, van 9:00 tot 17:00 uur.
 • Online contactformulier: Bezoek onze website en vul het contactformulier in op onze ‘Adverteren’-pagina. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.
 • Persoonlijke afspraak: Wilt u een meer gedetailleerde bespreking? Wij kunnen een persoonlijke afspraak inplannen om uw advertentiebehoeften in detail te bespreken.

Bij Travelnerds zijn we enthousiast om met u samen te werken en uw bedrijf te helpen groeien door effectieve en doelgerichte advertentiecampagnesb